Drie Hofsteden voor Ajko!

Ten voordele van Actieve Jeugd van Kortrijk - Kortrijks Jeugdwelszijnswerk

RECEPTIE for Life (29/11)
Tijdens de openingsreceptie voor onze nieuwe speelzone verkopen wij wafeltjes/popcorn/decoratie gemaakt door onze leerlingen
KOFFIEKAR for Life (6/12 en 13/12)
Om 15u15 gaan wij met de koffiekar aan de schoolpoort staan en verkopen wij warme drank en gebak gemaakt door de mama's van onze leerlingen
SOEP for Life (week van 16/12)
Op maandag/dinsdag/donderdag/vrijdag krijgt het personeel van de school de kans om een tas soep aan te kopen tijdens de lunch (gemaakt door leerkrachten).
WINTERMARKT for Life (19/12)
Tijdens het oudercontact organiseren wij een wintermarkt. We verkopen warme en koude drankjes, alsook knutselwerkjes van onze leerlingen.

Waarom dit goed doel?

In Basisschool Drie Hofsteden hebben wij heel wat kwetsbare gezinnen die vaak moeilijk de weg vinden naar jeugdwerk of vrijetijdsactiviteiten. Deze zijn vaak niet laagdrempelig genoeg voor onze kinderen.
Het aanbod van Ajko en hun manier van werken sluit dan ook perfect aan bij de noden van onze leerlingen/kinderen.
Op vrijdagmiddag kunnen zij dankzij Ajko genieten van een half uurtje sport op school en ook op donderdag na school kunnen ze bij Ajko terecht voor leuke naschoolse activiteit!
Vandaar de evidente keuze om acties te organiseren ter voordele van Ajko!

Actieve Jeugd van Kortrijk - Kortrijks Jeugdwelszijnswerk

Vzw AjKo stelt zich tot doel de persoonlijke en maatschappelijke inclusie, emancipatie én participatie van alle kinderen en jongeren te bevorderen, met specifieke aandacht voor de meest kwetsbare. Dit wil het doen door het organiseren van dagelijkse activiteiten, de brugfunctie vervullen tussen jeugd en haar omgeving en het opkomen voor de belangen van kinderen en jongeren in de hele maatschappelijke context. Vzw AjKo zal als stimulator en regisseur bijdragen tot het versterken van het Kortrijks jeugdwelzijnswerk.

Bekijk dit goed doel