D(r)ankbaar

Ten voordele van Oranjehuis

Wij zijn DANKBAAR, want wij hebben het geluk gehad zorgeloos op te groeien. Jammer genoeg is een zorgeloze jeugd niet voor iedereen de realiteit, daarom kozen we ervoor om het Oranjehuis te steunen. Zodat zij kinderen en jongeren kunnen helpen die het nodig hebben. Met onze mobiele D(R)ANKBAAR voorzien we op meerdere locaties en tijdstippen lekkere drankjes en hapjes. Van een afterwork cocktail op vrijdagavond tot een verwarmende koffie op een luie zondag, wij staan voor jullie klaar!

Waarom dit goed doel?

We kiezen voor het Oranjehuis omdat we vinden dat elke jongere recht heeft op een zorgeloze jeugd. Jammer genoeg heeft niet iedereen dat geluk. Daarom willen we een steentje bijdragen voor de kinderen en jongeren die hulp nodig hebben.

Oranjehuis

Vzw Oranjehuis werkt dag aan dag met kinderen en jongeren die het moeilijk hebben. We gaan met hen en hun context op pad om weer hoop en perspectief te vinden in het leven. We doen dit met hart en ziel, met veel enthousiasme en een groot geloof dat het anders kan. Wie ons een bezoekje wil brengen, is welkom. Ook kinderen, jongeren en/ of gezinnen die mee willen doen in onze werking, zijn van harte welkom op de open boerderij de Heerlijkheid! Of kunnen mee op kamp of op één van de ervaringsgerichte ouder-kind weekends! Misschien tot ziens!!

Bekijk dit goed doel