Dragons, Princesses and Knights

Ten voordele van Beire Cool

The dragon jammers hebben elkaar gevonden in de pop/jazz afdeling aan het Stedelijk Conservatorium te Mechelen. Zij bleven na een aantal jam sessies samen komen en hebben niet lang moeten nadenken om eens voor publiek te spelen. De prinsessen van Selene's Garden worden begeleid door vijf muzikanten met een uitgebreid gamma aan instrumenten en brengen meerstemmige zang, geïnspireerd door muziekstijlen van over de ganse wereld. De koene knapen en ferme beren van The Downhill brengen de betere rock en pop van de afgelopen 50 jaar. Of het nu uit de hitparade komt of een Tien Om Te Zien-topper is dan wel een Afrekening-plaat, als het maar goed klinkt en een goeie bijdrage kan leveren aan een setlist waar je op z'n minst kan op wiegen, lichtjes tot hevig headbangen, voorzichtig dansen dan wel the time of your life uit het lichaam kan shaken. De avond wordt afgesloten door een stevige set van DJ Wimer

Waarom dit goed doel?

Na het succes van vorig jaar willen we ook dit jaar met dit leuke initiatie ons steentje bijdragen aan de maatschappij en hoe kunnen we dit beter doen door haar toekomst (de kinderen) een hart onder de riem te steken.

Beire Cool

Vzw Beire Cool is een organisatie van 4 enthousiaste dames die oa. jaarlijks een vakantie voor kinderen die in kansarmoede leven wil organiseren.
Onze droom is om deze kinderen een weekje zorgeloos, gewoon kind te laten zijn tijdens een beire coole vakantie met leeftijdsgenootjes. Een vakantie vol leuke herinneringen om mee te nemen naar de eerste schooldag! Maar we dromen nog meer. Door tal van activiteiten willen we deze kinderen hun mooie talenten laten ontdekken en hen op deze manier laten verder groeien in hun eigen authenticiteit en zelfvertrouwen en mogelijks ons steentje bijdragen in de ontwikkeling tot veerkrachtige kids.

Bekijk dit goed doel