Draai je plaatje

Ten voordele van Samenlevingsopbouw Antwerpen stad vzw

Ken je het gevoel? Je zit al een hele dag met een liedje in je hoofd. Vervolgens ga je iets drinken met vrienden. Uren later voel je je helemaal in de mood en tracht je een liedje aan te vragen op café. Helaas, aan je verzoek komt geen gehoor. Ken je dit gevoel? Onze actie maakt het mogelijk jezelf te uiten in alle mogelijke vormen. Voor een bijdrage naar eigen vermogen draaien we de plaatjes die het nauwst aan je hart liggen. Samen dansen, samen zingen. Wij zijn buurtwerking, wij zijn diversiteit, wij zijn ons.

Waarom dit goed doel?

Ik draag het Buurtwerk van Samenlevingsopbouw een warm hart toe.

Samenlevingsopbouw Antwerpen stad vzw

Sociale uitsluiting en maatschappelijke achterstelling maken dat nog veel mensen niet rondkomen, geen goede woning hebben of niet lang naar school gaan. Voorgestelde oplossingen zijn te vaak geen antwoord op hun noden. Samenlevingsopbouw Antwerpen stad vzw gaat met mensen in een kwetsbare positie, jou, partners en het beleid aan de slag om dit te veranderen.

Binnen de regio 'stad Antwerpen' zetten we in vier buurten een waaier aan activiteiten op, zoals hulp bij administratie, taaloefenkansen, samen koken en eten, computerlessen en gemeenschapstuinen. Enkele professionele krachten, lokale partners en honderden vrijwilligers werken aan betere lokale dienstverlening, meer onderling begrip en solidariteit in de buurt.

Bekijk dit goed doel