Draag een bandje bij tegen kanker!

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

We verkopen ten voordele van kom op tegen kanker verschillende soorten vriendschapsbandjes. Een bandje kost €2,50. Mensen kunnen zelf kiezen welke kleuren en welk soort bandje. We verkopen deze aan vrienden, familie en kennissen.

Waarom dit goed doel?

Ik en mijn vriendin doen samen onze actie voor kom op tegen kanker, dit doen we omdat mijn nichtje en mijn nonkel allebei kanker hebben gehad mijn nonkel is er aan overleden en mijn nichtje draagt de gevolgen ervan. Ook de mama van Giulia (mijn vriendin) heeft af en toe te maken met kankerpatiënten in de apotheek.
Dit is de reden waarom we voor kom op tegen kanker hebben gekozen.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel

Video's