Dotje voor De Warmste Week

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Ik ben Liesbet, 22 en studente grafisch ontwerp. Het kriebelde om mijn handen uit de mouwen te steken voor De Warmste Week. Daarom heb ik besloten om wenskaartjes uit te brengen. Allemaal zelf getekend en ingekleurd met waterverf. Zo kan iedereen elkaar steunen, opfleuren, troosten, laten lachen, ... En dat allemaal om Kom Op Tegen Kanker te steunen!

Een setje van 3 kaartjes verkoop ik aan 5 euro en de kaartjes apart kunnen voor 2 euro worden gekocht!

instagram.com/liesbet.graphicdesign
- Dotje voor De Warmste Week
xxx

Waarom dit goed doel?

Kanker is iets wat wij in de familie helaas al meegemaakt hebben. Graag wil ik iets betekenen voor iedereen die er mee te maken heeft of heeft gehad. Een hart onder de riem en samen tegen kanker.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel

Video's