Doornveld for life

Ten voordele van Stichting Pelicano

Op vrijdag 13 december maken we van kantorenzone Doornveld Z3 de warmste kantorenzone van het land!

Ten voordele van stichting Pelicano, een vzw die zich inzet om kinderarmoede te bestrijden, verkopen we vanaf 12:00 heerlijke burgers:

- lekker malse rundsburger € 5
- crispy chickenburger € 5
- gezonde veggieburger € 7

Extra add-on’s:

- bacon € 2
- cheese € 1

Hoe bestellen? Mail je bestelling door naar info.be@topcon.com met vermelding van je naam en firma.

Vanaf 15:00 is iedereen welkom op de after work om in onze gezellige patio een drankje te nuttigen.

Waarom dit goed doel?

In onze samenleving groeit de groep van kansarmen zienderogen we willen ons graag inzetten om deze vicieuze cirkel te doorbreken, dit start bij het inzetten voor de kinderen van vandaag een betere toekomst te kunnen bezorgen

Stichting Pelicano

Stichting Pelicano strijdt duurzaam tegen Belgische kinderarmoede. We voorzien concrete hulp voor onze Pelicanokinderen. Met jouw steun bekostigen we de basisbehoeften van kinderen die in armoede leven. We zorgen ervoor dat elk kind gelijke kansen krijgt, want daar heeft iedereen recht op. Voldoende voeding en in goede omstandigheden kunnen opgroeien is het minimum. We steunen het kind tot hij of zij afstudeert. Op deze duurzame manier doorbreken we de vicieuze cirkel en creëren we echte toekomstkansen. Via onze zorgpartners steunen we momenteel meer dan 800 kinderen. Zij kennen de situatie en ontvangen de financiële ondersteuning voor het kind, niet de ouders. De Stichting Pelicano staat onder de Hoge Bescherming van H.K.H. Prinses Astrid.
www.pelicano.be

Bekijk dit goed doel