Donut worry

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Ruim zeven jaar geleden heb ik mijn papa verloren na een lange strijd tegen kanker. Een klein jaartje later heb ik ook mijn peter verloren aan dezelfde ziekte. Wij hebben toen enorm veel steun en hulp gekregen van vrienden en familie, maar ook van dokters en verplegend personeel.

Met onze actie hopen wij ons steentje bij te dragen aan het onderzoek naar een oplossing tegen kanker. Daarom verkoop ik samen met mijn zusje en vriendin zelfgemaakte donuts in verschillende smaken. Denk hierbij aan kinder bueno, salted caramel, snicker, dolce de leite,... Met heel veel liefde gemaakt.

Donut worry, solutions are coming. ❤️

Waarom dit goed doel?

Het is nu 7 jaar geleden dat ik mijn papa heb moeten afgeven aan kanker na een strijd van 5 jaar. Daarom willen ik, mijn zusje en mijn beste vriendin ons inzetten voor dit goede doel. We hopen zo iedereen die aan kanker lijdt een hart onder de riem te kunnen steken en toekomstig onderzoek te kunnen steunen.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel