Donut Worry

Ten voordele van AKINDO

In samenspraak met de kinderen en jongeren kozen we ervoor om mini donuts te bakken, versieren en te verkopen. Donuts are life !!

Waarom dit goed doel?

Wij zijn kinderen en begeleiders van vzw de korf koepel 7. Elk jaar krijgen wij de kans om deel te nemen aan super leuke kampen aan democratische prijzen. Onze kinderen en jongeren kijken hier telkens enorm naar uit, hun enthousiasme werkt zodanig aanstekelijk dat we Akindo en hun fantastisch team met deze actie in de bloemetjes willen zetten. Onze dankbaarheid is groot!

AKINDO

Akindo staat voor Actie voor KINDeren met Ongelijke kansen. vzw Akindo organiseert kwaliteitsvolle en laagdrempelige vakantiekampen voor kinderen en jongeren uit maatschappelijk kwetsbare situaties. Vakantie is een recht voor iedereen en we zijn ervan overtuigd dat vrije tijd en ontspanning een waardevolle bijdrage levert aan hun persoonlijke ontwikkeling. Het geheel van de werking doet beroep op een 300tal enthousiaste vrijwilligers. Voor de kinderen betekent met Akindo op vakantie gaan een warm avontuur waar ze echt meetellen. Een vrijwilliger ontdekt dat er meer is dan ‘vrienden, jeugdbeweging en studies'. Het aanvankelijk engagement groeit vaak door tot een dieper engagement. Een engagement voor de 4de wereld.

Bekijk dit goed doel