Don’t shop...adopt!🐶🐱🐹🐰

Ten voordele van Het Blauwe kruis van de Kust

Geld inzamelen voor het blauwe kruis om met meer middelen een warm nestje,een liefdevolle thuis te kunnen zoeken voor alle asieldieren.Tevens om hun comfort in hun huidige toestand te verbeteren.

Waarom dit goed doel?

Moose is een Scandinavisch getinte ontbijt-en lunchzaak in Oostende.
Wij bieden tijdens de warmste week niet onze traditionele 4 ontbijten aan ...maar één uniek,héérlijk 3 gangen ontbijt waarvan een deel van de opbrengst naar het Blauwe Kruis gaat..Tijdens de maand december zamelen we ook centen in met actiegebonden apero’s,- desserts,..
Alle werknemers bij Moose zijn één voor één grote dierenvrienden met zelf asielhondjes en omdat ieder diertje een warm,liefdevol nestje verdient, willen wij ons steentje daartoe bijdragen.
Een extra gift kan ook tijdens de ganse maand december 🌲🎁 in onze speciale Blauwe Kruis spaarpot.We gaan onze actie aanmoedigen via alle social network kanalen.🌲🦌🤞🏼🤞🏼

Het Blauwe kruis van de Kust

Het Blauwe Kruis van de Kust is een asiel dat uniek is in zijn soort waar de dieren steeds op de eerste plaats komen. Geen enkel dier wordt gedood omdat het te lang in het asiel verblijft of omwille van zijn ras maar enkel als het dier er fysiek of mentaal dreigt onderuit te gaan.
Alle asieldieren staan voortdurend onder stress en daarom gaan vaste wandelaars dagelijks met de honden wandelen en bestaat er een voorleesproject voor de katten. Alle vrijwilligers krijgen eerst een opleiding. Alle verzorgsters zijn bachelors in de dierenzorg.
Een professionele gedragsdeskundige screent de dieren en elke mogelijke adoptant wordt grondig bevraagd teneinde een gepaste thuis te vinden voor elk dier. Adoptanten worden begeleid voor, tijdens en na de adoptie.
Er worden lezingen en cursussen georganiseerd over gedrag van honden en katten en bijscholingen voor het personeel en voor de vrijwilligers.

Bekijk dit goed doel