Domino for Life

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Onze nierspecialist dr. Simon van Hooland werkte samen met houtbewerker Tony De Rese om een prachtige elektrische gitaar te bouwen voor Music For Life genaamd Domino, naar het bekende nummer van Clouseau. Psychiater dr. Koen Willems stak de handen uit de mouwen om ook van de kist een kunstwerk te maken.
Niet alleen de gitaar wordt verloot maar ook 50 tickets voor een exclusief privéconcert van Clouseau, Bart Peeters en Guy Swinnen op 18 december op een geheime locatie. Deelnemen kan door lotjes van 5€ te kopen.
In de aanloop naar de Warmste week zullen tal van bekende artiesten Domino bespelen en signeren in de inkomhal van AZ Sint-Lucas. De line-up van de gratis Domino sessions is als volgt: Jan Leyers, Stan Van Samang, Patrick Riguelle, Tom Dice en Sioen.
Alle opbrengsten van de lotjes gaan naar Make-A-Wish en Te Gek!?. Lotjes zijn te koop op www.dominogitaar.be en vanaf 12 november via het onthaal van AZ Sint-Lucas.

Waarom dit goed doel?

Als artsen vinden we het belangrijk dat zieke kinderen niet alleen de beste zorgen krijgen maar ook goed omringd worden. We zamelen met veel plezier geld in om hun hartenwensen te vervullen.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel