Dolfijn Speeldagje

Ten voordele van Berrefonds VZW

We doen ons kinderdagverblijf open op een zaterdag en onze kindjes kunnen dan komen spelen samen met hun broers en zussen terwijl mama en papa gaan schoppen of een beetje quality tijd nemen voor elkaar.

Waarom dit goed doel?

In ons kinderdagverblijf komen we al eens te horen dat ouders hun kindje hebben moeten afgeven tijdens de zwangerschap of bij een te vroeg geboorte, dan horen we over het Berrefonds de prachtige vzw die ouders dan bijstaan met een heel mooi koffertje.
Kindjes liggen ons nauw aan het hart vandaar dat wij dit prachtig doel willen steunen.

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creƫren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel