DogzDanze4Life

Ten voordele van Anti Broodfok Actie vzw

Onze Honden Academie wordt omgetoverd tot een dansring waar alle deelnemers hun Dans of toneel stuk kunnen brengen samen met hun hondenpartner voor de actie DogzDanze4life een anti broodfok actie.

Waarom dit goed doel?

Van kinds af aan was mijn missie om dieren in nood te helpen. Mijn ervaring heeft mij geleerd dat we de dieren enkel een stem kunnen geven als wij mensen meer sensibiliseren. Sinds 2015 heb ik mijn eigen bedrijf opgestart "Dogz Devotion Academy" waar we mensen coachen om meer in verbinding te staan met hun hond. Helaas komen er nog veel honden over de vloer die een rugzak meedragen omdat de mens enkel uit was op het geld en niet op het welzijn van het dier....

Anti Broodfok Actie vzw

De vzw Anti Broodfok Actie (ABA) heeft tot doel de samenleving te informeren over de gevolgen van het fokken van huisdieren om den brode, broodfok dus. Niet alleen over de gevolgen voor de pups (slechte socialisatie, gezondheids- en gedragproblemen,...), maar ook over het lot van de ouderdieren. We streven naar een verstrenging van de regels mbt het fokken en staan gedupeerden bij op hun weg naar gerechtigheid. De focus ligt op sensibiliseren.

Bekijk dit goed doel