Doe een warme zet, koop een ontbijtpakket

Ten voordele van Boven De Wolken

"Als ouders en het Schanullekes-team weten we als geen ander hoe blij en dankbaar we mogen zijn om onze kindjes te zien geboren worden en te zien opgroeien. Jammer genoeg is de natuur af en toe genadeloos en moeten ouders hun baby’tje afgeven alvorens het het levenslicht heeft kunnen zien. Om die sterrenouders een hart onder de riem te steken, hebben Ine (medewerker van Schanulleke) en Elke (moeke van 2 Schanullekes) de handen in elkaar geslagen en organiseren ze voor de 2e keer de actie “Doe een warme zet, koop een ontbijtpakket"" om vzw Boven De Wolken (www.bovendewolken.be) te steunen.
Concreet verkopen ze ontbijtpakketten die zullen klaar staan op zondag 1 december tussen 7u30-10u30 in buurthuis Berdam (beter gekend als “de nieuwe kerk”, Brusselsesteenweg 3, Ninove) of kunnen ze worden afgehaald in een afhaalpunt in Pamel, Strijtem, Sint-Katharina-Lombeek of Lennik."
Meer info via http://bit.ly/WarmeZetFacebook2019 en bestellen is mogelijk via http://bit.ly/warmezet

Waarom dit goed doel?

Ine is kinderverzorgster in kinderdagverblijf Schanulleke en Elke is moeke van Louise en Felix (die beiden naar Schanulleke zijn geweest/nog gaan). We weten dus als geen ander hoe dankbaar we mogen zijn om kleine kindjes te mogen helpen groot brengen en willen heel graag mensen een hart onder de riem steken die dat geluk niet hebben mogen meemaken... Zowel in de dichte omgeving van Ine als van Elke werd er al beroep gedaan op de vzw, vandaar ook onze extra motivatie om hen te steunen zodat alle sterrenouders een mooie, tastbare herinnering aan hun kindje kunnen krijgen...

Boven De Wolken

Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto’s van jullie baby, van jullie nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien.

De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie baby.

Bekijk dit goed doel