Dodentocht for life

Ten voordele van Sint Jan Zedelgem Lions vzw

Elk jaar probeer ik (een) sportieve uitdaging(en) aan te gaan. Dit jaar deed ik voor de derde keer mee aan de Dodentocht. Dit wou ik dit jaar koppelen aan een goed doel. Omdat ik zelf al een paar jaar lid ben van de rolstoelbasketploeg bij de Zedelgem Lions leek dit mij de ideale gelegenheid om ook mijn steentje bij te dragen. Vandaar heb ik via fb en een formulier op mijn werk een sponsoring per kilometer gevraagd.
De Dodentocht heb ik succesvol voltooid.

Waarom dit goed doel?

Als lid van de rolstoelbasketploeg wil ik ook mijn steentje bijdragen.

Sint Jan Zedelgem Lions vzw

Sint Jan Zedelgem Lions vzw is beter bekend als Dienstenaanhuis Lions Zedelgem en is een multisportclub die (rolstoel)basket, Multimove, lopen, yoga, wielrennen en G-wielrennen aanbiedt.

We bieden al 7 jaar rolstoelbasket aan en sinds 3 jaar kunnen er ook spelers met autisme en ASS in onze reguliere basketwerking mee sporten.

Vanaf januari 2020 willen we een G-wielerteam voor mensen met een visuele beperking uitbouwen. Zo zullen we voor mensen met een fysieke, verstandelijke en visuele beperking een sportaanbod kunnen creƫren.

Als club willen we een sportclub zijn waar iedereen met of zonder een beperking kan sporten. Daarom zijn we voor de uitbreiding van onze G-sportwerking met G-wielrennen en het uitbouwen van een G-fitnessruimte op zoek naar een budget van 45 000 euro. Daarnaast blijven we verder investeren in ons rolstoelbasketwerking.

Bekijk dit goed doel