DJ's For Life

Ten voordele van VillaVip Bredene

Ook de Crayon zet zich in tijdens De Warmste Week.

Kom nu zondag 22 december naar de Crayon en laat je meevoeren door onze 13 dj's!
Elk uur iemand anders, een andere sound, voor elk wat wils!

Bovendien zal onze lieftallige Benjamin zorgen voor een megaverkoop van zijn overheerlijke chili sin y con carne!

Line up DJ's:
11u Andyyyyyy
12u Pablo
13u Moda
14u Rey La Vey
15u Tomas Tytgat
16u Gregory (Billboard)
17u DJ Sisco
18u DJ Foochow
19u DJ Kafka
20u DJ Toney
21u Chesko
22u DJ Storme
23u DJ White Barry

Vrije bijdrage voor t goeie doel in us spaarpotje aan de dj booth worden aangemoedigd! 💪✌👍❤👄💆👬👫👭🙈🙉🙊🙅💑 Alle DJ's komen vrijwillig een uurtje draaien om het project te steunen.

Alle inkomsten van de verkoop van de chili porties en de donaties worden integraal gestort ten voordele van `VillaVip' uit Bredene.

Waarom dit goed doel?

VillaVip zou heel graag aangepaste fietsen willen aanschaffen voor hun bewoners. Dit zou hen de kans moeten bieden om ook te genieten van een gezellige fietstochtje.
Vandaar dat zij met de opbrengen graag tandemdriewielers met aandrijving zouden aankopen.

VillaVip Bredene

VillaVip Bredene is een hedendaagse, fijne en kleinschalige woning waar 10 volwassenen met een beperking samenwonen met een zorgkoppel. De bewoners leven er volgens hun eigen ritme, interesses en passies. Samen met het zorgkoppel bouwen ze er aan een gezellige thuis. Persoonlijke aandacht en veel liefde staan centraal in elke woning. We kiezen steevast voor kleinschaligheid in onze projecten. Hierdoor verloopt de communicatie en ondersteuning er een stuk eenvoudiger. Hier wordt dagelijks vers gekookt in de open keuken of samen gezellig een film gekeken in de grote woonkamer. Elke bewoner heeft een ruime kamer met een zithoek om zich even terug te trekken en de woning heeft een tuin met plaats voor een moestuin of enkele dieren.

Bekijk dit goed doel