Diy Poems And Pictures

Ten voordele van Animals & People Projects vzw

Ik heb dit jaar een boek uitgebracht met als titel diy poems and pictures. Dit boek is een gedichtenbundel / doeboek en omvat 13 gedichten met illustraties/ kleurplaten of foto's.
Na ieder gedicht kan je zelf creatief zijn op de freestyle pagina's. Per verkocht boek van diy Poems & pictures schenk ik 5 euro aan animals and people projects . Je kan het boek bestellen via diypoems@gmail.com of via dendermondsezwervertjes@gmail.com

Waarom dit goed doel?

Ik heb enorm veel bewondering voor de vrijwilligers die zich dag en nacht inzetten voor de zwerfkatjes.

Animals & People Projects vzw

Animals & People Projects vzw probeertwij zoveel mogelijk dieren te helpen en de band mens-dier te versterken in onze maatschappij.Eén van de eerste projecten van onze vzw zijn de Dendermondse Zwervertjes. Hiermee proberen wij zoveel mogelijk zwerfdieren van de straat te halen, of de dieren die nog op straat leven te ondersteunen. Zeker in de winter proberen wij zeer actief dieren te beschermen. Ze worden ook het hele jaar door verzorgd en gevoederd door vele fijne vrijwilligers. Wij helpen met het vangen en steriel maken van de kolonies.Katten die tam zijn of kittens naar gespecialiseerde kattenopvangen voeren. Buiten de (zwerf)katten proberen wij ook mensen de juiste weg te tonen wanneer ze andere dieren in nood willen helpen. Soms helpen wij oplossingen zoeken voor deze dieren en opvang te zoeken. We promoten met vergaderingen en bijeenkomsten het vrijwilligerswerk voor dieren. Niet enkel voor onze organisatie maar ook om opvanggezin te worden voor andere organisaties.

Bekijk dit goed doel