Diverse acties vanuit het bedrijf Cegeka

Ten voordele van Goudhaantjes

Kerstlunch in samenwerking met PXL, ontbijt in samenwerking met UCLL, verkoop van gebakjes, verkoop van soep, intern ontbijt voor onze medewerkers, muziekconcertjes gegeven door onze collega's,...

Waarom dit goed doel?

Persoonlijke ontwikkeling vormt één van de kernwaarden binnen Cegeka. Wij geloven sterk in de ontwikkeling van onze medewerkers en willen investeren in hun talenten, zoals Goudhaantjes VZW zeer sterk investeert in de talenten van kinderen om zo de kinderen van binnenuit te versterken.

Goudhaantjes

Vzw Goudhaantjes moedigt kinderen met een ernstige ziekte of beperking (onze Goudhaantjes) aan om samen met hun gezin hun persoonlijke talenten te vinden en te ontwikkelen.

Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen samen met hun gezin en andere kinderen ontdekken hoe ze kunnen schitteren en inspireren. Hierdoor worden zij gesterkt in hun eigenwaarde en veerkracht,herstelt de gezinsbalans en zetten we in op duurzame maatschappelijke verbinding.

*We streven naar het ontdekken van talenten, maar ook versteviging van het zelfbeeld &eigenwaarde van het kind

*We moedigen waardering & verbinding binnen het gezin aan.

*We stimuleren samenwerken, betrokkenheid en sensibilisering binnen scholen en families.

*We garanderen een groei & ontwikkeling binnen het ganse gezin en een community van lotgenoten & supporters ter ondersteuning.

Met als einddoel: Een Goudhaantje met meer zelfvertrouwen, een gamma aan talenten en een toekomstperspectief

Bekijk dit goed doel