Dive for Life Bravos

Ten voordele van Mucovereniging

Er werd beslist om -in het kader van de warmste week 2019- verschillende activiteiten te organiseren ten voordele van de Mucovereniging. Ademhalen is voor de meeste een vanzelfsprekendheid. Dat is niet het geval voor mucopatienten. Hun ademhaling en spijsvertering wordt belemmerd door een taai slijm. Muco kan niet genezen worden en daarom is dagelijkse therapie en behandeling noodzakelijk.
De Mucovereniging zet zich in om het leven van mucopatiƫnten en hun familie beter te laten verlopen en zij verdienen dan ook onze steun. Als duikers ons bewust van onze ademhaling en daarom ook dat wij het werk van de Mucovereniging willen ondersteunen
Met de duik hebben we geld ingezameld

Waarom dit goed doel?

Omdat wij duikers bewust zijn van de noodzaak van lucht

Mucovereniging

De Mucovereniging vzw is een vereniging van en voor mensen met mucoviscidose en hun families. Samen met de families, mucocentra en zorgverstrekkers zetten wij ons in voor een beter, langer en gelukkiger leven voor alle mensen met muco in ons land. Onze eerste prioriteit is dan ook de 1275 kinderen, jongeren en volwassenen met muco in ons land bij te staan in hun dagelijkse strijd tegen de ziekte. Dit kan enkel dankzij jouw steun!

Bekijk dit goed doel