Dit was Europa in 2019!

Ten voordele van Bindkracht

Minos Leuven en Leuven Europaclub presenteren in het kader van De Warmste Week van Studio Brussel: Dit was Europa in 2019! Rob Heirbaut en Hendrik Vos overzien de puinhopen in en rond Europa. Ze gaan op zoek naar de achterkant van het nieuws, naar de pittige anekdotes, naar de lichtpuntjes en naar alles wat tussen de plooien viel. Het wordt een jaaroverzicht waarin Juncker en May voor het laatst zullen schitteren. De klimaatspijbelaars, de gele hesjes en Donald Tusk zijn er ook weer bij. Ursula Von der Leyen komt onverwacht op de scène en Silvio Berlusconi maakt zijn comeback. Maar de glansrol van de avond is voor de onvolprezen Speaker of the House, John – Order! – Bercow.

De inkomprijs (€5) gaat integraal naar vzw Bindkracht, een organisatie die een huis met woon- en zorgomgeving aanbiedt aan mensen met een verstandelijke en/of fysieke beperking.

Tickets: https://www.eventbrite.be/e/dit-was-europa-in-2019-tickets-81309026487

Waarom dit goed doel?

VZW bindkracht is een prachtig initiatief dat goed omgaat met personen met een beperking. Bij bindkracht bieden ze deze personen een goede, warme omgeving aan.

Bindkracht

VZW Bindkracht is gevestigd in Landen en biedt sinds 1 juli 2017 een huis aan met woon- en zorgomgeving aan mensen met een verstandelijke en/of fysieke beperking. Dit huis is een warme, geborgen, veilige en huiselijke plek voor personen met een beperking!

Bekijk dit goed doel