Dit kan jij wel!

Ten voordele van Ontrafel

Iedereen mag meedoen en samen geld inzamelen voor VZW Ontrafel. Wij tonen hoe je dit kan doen in een creatieve brainstorm sessie. We gebruiken de technieken van de Creatiespiraal en leren iedereen hoe je van je wens, werkelijkheid kan maken! Een mooi doelen realisatie stappenplan. Kinderen en volwassenen helpen we met hun talent ontdekken en hoe je daar geld mee kunt verdienen voor VZW Ontrafel! Jouw talent inzetten voor het goede doel, Dit kan jij wel!

Waarom dit goed doel?

Ik werk met kinderen in het onderwijs, geef aan leerkrachten in de klas opleiding hoe ze de leerlingen kunnen ondersteunen bij het leren. Ik gebruik hiervoor middelen als yoga, mindfulness, de Creatiespiraal, emotieleer en bergen creativiteit. Alles om leerkrachten en leerlingen wat te laten ontspannen. Sommige kinderen hebben extra noden. Kinderen die begeleiding nodig hebben kunnen bij Ontrafel terecht zonder wachtlijst, wat vrij uniek is. In Kortrijk kunnen we dit goed gebruiken, vandaar dat we met ons bedrijf, onze klanten willen aanmoedigen om mee te steunen.

Ontrafel

Vzw Ontrafel, "Bleekweide Kortrijk", is een expertise- en begeleidingscentrum voor kinderen, jongeren en hun gezinnen dat deel uitmaakt van het Bleekweide-netwerk in Vlaanderen. We gaan samen op weg met breed verlies, rouw, emotionele pijn, trauma en groeiprocessen.
We bieden zowel individuele begeleidingen als groepsbegeleidingen aan, zetten schoolprojecten op en organiseren (vormings)activiteiten voor het brede publiek.
Hierbij mag niemand in de kou blijven staan.
Een luisterend oor via ons meldpunt, geen wachtlijsten waardoor de hulp laagdrempelig wordt, ...
Via ons hulpfonds maken we begeleiding en therapie mogelijk voor kinderen en jongeren waarvan hun gezin het financieel niet breed heeft.

Bekijk dit goed doel