Disneyfiguren voor het goede doel

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Op 10 en 11 november organiseerden we met de Zomergemse Waternimfen een spetterende waterballetshow: 'Happily ever after!'. Een show die volledig in het thema van 'Disney' stond. We hebben ons uiterste best gedaan om het publiek van een prachtig decor te voorzien. Hiervoor werden 8 Disneyfiguren (met de hand!) gemaakt. Omdat we niet zouden willen dat zij zomaar onder het stof terecht komen, hebben we een actie op poten gezet voor De Warmste Week.

De Disneyfiguren worden elk apart geveild en de opbrengst gaat naar een goed doel, namelijk: Kom op tegen Kanker. Wil je graag een aandenken aan onze schitterende show, of ken je iemand / een bedrijf / een school / een crèche / ... waar één (of meerdere) van deze Disneyfiguren een mooie plek zouden krijgen? Vraag hen dan zeker om eens een kijkje te nemen!

Waarom dit goed doel?

Kanker is iets waar we jammer genoeg allemaal mee in contact komen. Of het nu bij jezelf, een familielid, een goede vriend of een kennis is. Juist omdat het iets voor iédereen is, hebben we met onze waterballet-club gekozen om hiervoor ons steentje bij te dragen.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel