Disney against MS

Ten voordele van Multiple Sclerose - Corps

We zijn heel actief in de Disney wereld.
Via die connecties willen we graag op verschillende manieren (collectebus op disneymarkten, in winkels, inzamelingen,...) geld inzamelen voor onderzoek naar MS.

Wij verkopen lichtstaven voor €2,50 & Disney raamstickers voor €0,50 op de stand van Dionie's (recht tegenover de schaatsbaan)

Ook in de winkel (mariastraat 3a in maastricht) staat een collectebus.

ALLE BEETJES HELPEN

Waarom dit goed doel?

Ik heb zelf ms en alle hoop als jonge moeder ligt bij de wetenschappers in de hoop dat ze een medicijn vinden die deze ziekte zou genezen

Multiple Sclerose - Corps

MS Corps is een onafhankelijke vzw die sociale en culturele activiteiten organiseert voor personen met Multiple Sclerose en hun familie en vrienden. MS Corps wil in haar activiteiten de kracht en levenslust van MS-patiënten in de verf zetten. Niet zomaar, maar hip, trendy, en net iets anders. Met een hoekje af. Zeg maar artistiek. Of eigenlijk met hoekjes bij: die van mode en design. En de andere mooie kunsten van het leven. Immers, leven met MS is een kunst. Dat leven zetten we op de catwalk. Letterlijk. En we stoppen de ziekte als het ware ook in een mooi kleedje aan de winkelrekken. Ook dat mag je letterlijk nemen. En de opbrengst van al dit moois? Dat gaat naar wetenschappelijk onderzoek ten voordele van MS.

Bekijk dit goed doel