Dinner In The Dark

Ten voordele van CENTRUM GANSPOEL

Een buitengewoon bijzondere avond gevuld met licht en ontzettend veel sfeer. Maak kennis met de wereld van slechtzienden en blinden…

Leven met een visuele beperking:

Dat zijn alle andere zintuigen die permanent overuren draaien. Dat is keihard figuurlijk en soms heel letterlijk tegen muren aanlopen. Dat is leven met een avondklok, elke avond een spurtje om voor het duister thuis te zijn. Dat is niet altijd even makkelijk en nog veel vaker verdomd moeilijk. Dat zijn duizenden oplossingen vinden voor dagdagelijkse banale handelingen.

Gelukkig zijn er tal van organisaties en mensen die geweldig creatieve oplossingen bedenken voor al die problemen. Nu is het tijd om organisaties zoals Ganspoel te steunen. Want met onze steun verzetten ze bergen werk, voor zij die het écht nodig hebben.

Daarom organiseren we dit jaar een tweede editie van Dinner In The Dark. Een epische avond. Een totale beleving voor je zintuigen.

Waarom dit goed doel?

Omdat Ganspoel bergen verzet, voor zij die het écht nodig hebben.

CENTRUM GANSPOEL

Centrum Ganspoel vzw profileert zich als een gespecialiseerd centrum met deskundige en vraaggestuurde ondersteuning voor kinderen en volwassenen met een visuele en/of meervoudige beperking en dat op de voor de persoon met een beperking meest aangewezen plaats.

Bekijk dit goed doel