Dinner For Life

Ten voordele van Berrefonds VZW

Via mijn restaurant La Marée (Kaai 28, 8620 Nieuwpoort) schenk ik twee euro per verkochte menu (mosselmenu, toeristisch menu of menu patron) aan het goede doel vzw Berrefonds. Dit wordt zichtbaar gemaakt aan de ramen van het terras.

Waarom dit goed doel?

Mijn beste vriendin en haar man hebben tijdens hun zwangerschap aan 8 maanden hun dochtertje verloren. Ze hebben al een heel moeilijke periode achter de rug en elke dag opnieuw is het nog steeds een gevecht tegen alle opdoffers van het leven.

Ik weet dat mijn vrienden heel veel steun hebben aan het koffertje van de vzw Berrefonds. Daarom kies ik voor Berrefonds ter nagedachtenis van hun lief klein sterretje aan de hemel.

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creëren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel

Video's