DINEREN VOE NEN EURO

Ten voordele van School&Ziekzijn West-Vlaanderen

We gingen op stap naar restaurants met de vraag of ze een waardebon wilden schenken voor 2 personen. We zullen hopelijk afklokken op een 40-tal deelnemende restaurants. Dat gaat van klasserestaurants tot een lokale frituur. Op 18 november houden onze zesdeklassers een persconferentie om alles uit te leggen en van dan af start ook de verkoop van de lotjes. Koop dus lotjes aan 1 euro en maak kans op een waardebon van één van onze restaurants!

Waarom dit goed doel?

We zijn zelf een school en dus hebben we iets gezocht dat gerelateerd is met ons beroep. Een ouder van ons team zet zich hier ook voor in en de vele verhalen die ze ons vertelde maakte ons warm... Een passender doel lijkt ons niet te vinden.

School&Ziekzijn West-Vlaanderen

Elke leerling heeft recht op onderwijs, ook al kan hij niet naar school!
School & Ziekzijn (S&Z) regio West-Vlaanderen, een vrijwilligersorganisatie, is er voor kinderen en jongeren die door ziekte, ongeval of psychische problemen tijdelijk de lessen niet kunnen volgen. Gediplomeerde, ervaren vrijwilligers zorgen ervoor dat deze leerlingen nadien zonder leerachterstand bij hun klasgenoten kunnen aansluiten. De lessen zijn gratis, individueel, op maat van de leerling en in samenwerking met de school.
School & Ziekzijn W-Vl werkt met vele enthousiaste lesgevers met een groot hart die altijd klaar staan om te helpen!

Bekijk dit goed doel

Video's