Dierensnoepjes voor assistentiehonden

Ten voordele van Purpose Dogs

Verkoop van honden- en kattensnoepjes, ten voordele van 'Purpose Dogs'. Een vzw die elke steun kan gebruiken. Deze organisatie zorgt voor het optimaliseren van de fysieke & karakteriële kenmerken van assistentiehonden in wording op een wetenschappelijk onderbouwde wijze & met respect voor dierenwelzijn.
https://www.purpose-dogs.be/home/

Waarom dit goed doel?

Zowel dier als mens worden bij deze organisatie geholpen.
De honden worden op een verantwoorde manier voortgebracht uit een kweekprogramma met medische screenings én gedragsscreenings. Dit op zich zorgt voor een beter dierenwelzijn op lange termijn. Ook de mensen bij wie deze assistentiehonden terecht komen hebben baat bij een gezonde hond, die een optimale dienst kan leveren.

Purpose Dogs

Onze missie is het optimaliseren van de fysieke en karakteriële kenmerken van assistentiehonden in wording op een wetenschappelijk onderbouwde wijze en met respect voor dierenwelzijn. Dat is de doelstelling van Purpose Dogs vzw. Wij zijn een vereniging die zich toelegt op het selecteren en kweken van honden. De puppies van onze honden zullen door assistentiehonden verenigingen getraind worden om mensen met een beperking bij te staan in hun dagelijks leven. De selectie van kweekdieren gebeurt aan de hand van screening van het gedrag, medische parameters en fokwaarden. Hierbij is het de bedoeling om het afkeuringspercentage in de volgende generaties assistentiehonden te doen dalen.

Bekijk dit goed doel