Die Keurstmarkt

Ten voordele van Berrefonds VZW

We organiseren een kerstmarkt op de parking van het bedrijf, waarbij we allerlei warme dranken, snacks en eventueel gadgets verkopen. We spelen ook bingo. De opbrengst gaat naar het Berrefonds.

Waarom dit goed doel?

Die Keure is een uitgeverij en drukkerij. Enkele weken geleden overleed Vic Hufkens, een jonge fan van ons 3D-avonturenspel Kweetet. Vics ouders contacteerden de uitgeverij met de vraag of we zijn Kweetet-avatar aan hen konden bezorgen. Als dank kregen we het rouwkaartje, waarop de avatar staat met de woorden van Vics broertje erbij: "Mama, wie gaat Kweetet nu verder uitspelen?" In de rouwbrief vragen de ouders geen bloemen of kransen, maar liever een gift ten voordele van het Berrefonds.

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creëren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel