Dewarmstekruk

Ten voordele van Tejo Gent

Koop "dewarmstekruk"

De scherp geprijsde VONK TRIP STOOL in een speciaal kleurtje gestoken en voor de gelegenheid noemen we hem de TEJOsTOOL . Online en ook fysiek te koop op enkele events. Zo is er het “Tejo Gent wordt vijf’ feest op 22 november in vrijruimte Kazematten te Gent met workshop, toneel en als afsluiter een dansfeest! inschrijven noodzakelijk.

Axalta zorgt voor de zincgele kleur, Lesage N.V. plooit de aluminiumpootjes en wij van Vonk bedachten en maken het zitvlak en steken alles in elkaar.

TEJO(s)TOOL : €200,00/st. waarvan €50,00 naar TEJO Gent gaat.

Waarom dit goed doel?

Tejo, meer dan een tool!
Lokaal – Jeugd – toekomst

Bij Tejo trachten professionele vrijwilligers jongeren opnieuw in hun kracht te zetten door ze in een vroeg stadium bij hun vragen en problemen te ondersteunen.

Mensen doen praten, converseren en beroeren, daar draait het bij het Gents meubelmerk VONK ook om. Een meubel is meer dan een tool met een functie. Vorm, kleur en vrije interpretatie van de gebruiker gooien alles weer open.

Het TEJO-project wil samen met de inzet van de hele samenleving mee de verantwoordelijkheid dragen voor het persoonlijk welzijn van alle jongeren om mooi volwassen te kunnen worden.

Als Gentse ondernemer draag ik graag mijn steentje bij om de jongeren hun groeikansen te vergroten en zo mee te werken aan een mooie toekomst.
We doen de vonk overslaan!

Tejo Gent

Als jongeren het even niet zien zitten en om te voorkomen dat de probleemsituatie escaleert, biedt TEJO Gent gerichte therapeutische hulpverlening aan die laagdrempelig, anoniem en gratis is.

Gemotiveerde en deskundige jeugdtherapeuten begeleiden de jongeren, tussen 10 en 20 jaar, en ondersteunen de jongeren in hun persoonlijk traject.

Elke maandag, woensdag, donderdag en zaterdag, zijn er therapeuten beschikbaar in het
gezellige TEJO-huis in het centrum van Gent.

Je vindt ons terug op facebook en op www.tejogent.be

Bekijk dit goed doel