Destrooper koekjes for life

Ten voordele van Caritas Daden Gevraagd vzw

Caritas Daden Gevraagd is een autonome vzw met als doelstelling financiële hulp te verlenen aan personen en gezinnen in materiële moeilijkheden in Vlaanderen.
In het kader van de warmste week hebben de vrijwilligers van Caritas Daden Gevraagd vzw in samenwerking met koekjesfabrikant Destrooper een actie uitgewerkt waarmee ze financiële middelen voor hun werking willen verwerven.

Koekjes aankopen kan via kb@caritaswest.be.
Je kan kiezen uit:
- Jules' traditionals, €5 per doos
- Jules' Magritte blik, € 10 per doos
- Plopkoekjes, € 5 per 2 pakjes
Meer info ook via kb@caritaswest.be of via de FB-pagina van Caritas West-Vlaanderen.

De vrijwilligers van Caritas Daden Gevraagd danken je voor je steun!

Waarom dit goed doel?

Caritas Daden Gevraagd helpt wanneer niemand meer kan helpen en biedt een ultiem vangnet voor mensen in financiële nood.

Caritas Daden Gevraagd vzw

Caritas DADEN GEVRAAGD helpt

Armoede en onrecht laat jou niet onberoerd? Ook jij wil deze mensen helpen? Wees solidair: steun hen via DADEN GEVRAAGD.

DADEN GEVRAAGD is de brug tussen jouw gift en mensen in nood. DADEN GEVRAAGD verleent financiële hulp aan personen en gezinnen in materiële moeilijkheden in Vlaanderen die met hun vraag nergens meer terecht kunnen.

Veel voorkomende noodsituaties waarin wordt tussengekomen zijn depannage voor levensnoodzakelijke behoeften gedurende een beperkte periode, betaling van schoolkosten, heraansluiting energievoorzieningen, huurwaarborg, ziekenhuisrekeningen of andere medische kosten.

Laat je inspireren door de getuigenissen op onze website.

Met jouw gift kan jij het verschil maken!

Bekijk dit goed doel