Desserts for Pink RIBBON

Ten voordele van Pink Ribbon

Op maandag 25 november 2019 tussen 12.00 en 14.00 uur verkoopt Team Procurement zelfgemaakte desserts (cake, mueslirepen, chocomousse, …) ten voordele van Pink Ribbon. Deze nationale organisatie gaat dagelijks de strijd aan tegen borstkanker, in samenwerking met de Koning Boudewijnstichting.

Onze dessertjes zullen verkocht worden aan 2,00 euro per stuk. Natuurlijk mag je altijd steeds wat meer geven voor één van onze lekkere nagerechtjes. De desserts zullen te koop zijn aan het onthaal, in de lounge op het gelijkvloers en we komen ook naar jou toe met onze dessertkar.

Waarom dit goed doel?

Omdat wij dit jaar iets wouden doen voor een organisatie die strijdt tegen borstkanker.

Pink Ribbon

Pink Ribbon zet zich in voor de bestrijding van borstkanker door preventie en opsporing aan te moedigen en vestigt tegelijk een bijzondere aandacht op het verbeteren van de levenskwaliteit van personen met borstkanker en hun omgeving.

Pink Ribbon zamelt fondsen in ter ondersteuning van concrete projecten in de schoot van de Koning Boudewijnstichting. Dit jaar organiseerden we De Roze Mars, een project om aandacht te vestigen op de strijd tegen borstkanker en voor meer lichaamsbeweging.

Meer informatie op www.pink-ribbon.be

Bekijk dit goed doel