Desserts for life

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Voor de warmste week worden er desserts verkocht op het werk van familie, vrienden, scholen, grote eventen en dit allemaal in de streek van Roeselare/Rumbeke. Dit gaat over American Cookies met enerzijds witte chocolade en macademianoten, anderzijds melk chocolade en hazelnoten. Ook worden er meringues verkocht met verschillende toevoegingen zoals pistachenootjes, munt of bresilliennenootjes. Verder worden er ook nog cupcakes en amandelkoekjes gemaakt op bestelling in grote instellingen.

Waarom dit goed doel?

Dit is een mooi initiatief om de kindjes toch nog een onvergetelijke tijd te geven!

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel

Video's