Desserts for life

Ten voordele van Manege Dennenhof

Door de hulp van meerdere vrijwilligers heb ik een mooi dessertbuffet kunnen realiseren. Voor 3€ mochten de mensen 4 stukjes dessert kiezen. Dit viel enorm in de smaak en heeft mooi opgebracht.

Waarom dit goed doel?

Ik ben heel blij dat er zo een initiatief bestaat! Dat zowel mensen zonder als mensen met een beperking in contact kunnen komen met paarden. Het is heelend om bij paarden in de buurt te komen, verzorgen en erop te rijden. Ik ben ervan overtuigd dat dit een grote meerwaarde is in het leven van de mensen met een beperking die dit doen.

Manege Dennenhof

Manege Dennenhof (1973) is een manege die hippotherapie geeft aan personen met een beperking. Wekelijks komen er hier een 200-tal personen met een beperking paardrijden.
Daarnaast investeert manege Dennenhof ook in arbeidszorg. Mensen met een beperking helpen mee de paarden verzorgen en zetten zo hun eerste stappen in de arbeidsmarkt.
Wij ondersteunen de inclusie van mensen met een beperking in de dagelijkse samenleving door het wekelijks organiseren van inclusielessen waar mensen met een verschillende achtergrond samen de paardensport beoefenen.
Kortom een manege waar iedereen welkom is, met welke beperking dan ook, samen maken we er iets moois van!

Bekijk dit goed doel