Dessertenverkoop GO! atheneum en leefschool De Tandem

Ten voordele van De Kruiskenshoeve vzw

De ouderraad, leerkrachten en leerlingen slaan aan het bakken en koken. Ze verzamelen heel wat desserts in die ze verkopen tijdens het oudercontact. De lekkere desserts zullen een lichtpuntje zijn op een donkere decemberavond.

Waarom dit goed doel?

Wij kiezen voor een plaatselijke vereniging die ons nauw aan het hart ligt. De Kruiskenshoeve biedt de jongeren een baken van rust, in tijd van nood. Zij zorgen dat jongeren na een time-outproject terug op de rails geraken, en de zin in leren en leven terugvinden. Het is, ook als school, belangrijk de jongeren kansen te geven en hen voor te bereiden op het leven als volwassene.

De Kruiskenshoeve vzw

De VZW Kruiskenshoeve is een time-out project voor jongeren (10-18j) die het door omstandigheden moeilijk hebben en, tijdelijk, niet meer in hun voorziening of school kunnen aarden.
Bij ons, op de boerderij,op het platte land van het 'Meetjesland', kunnen die jongeren tot rust te komen. Zij nemen deel aan de activiteiten op de boerderij die zeer seizoen gebonden zijn maar sport(fietsen) hoort er ook bij. In die periode gaan wij met hen op zoek naar positieve ankers zodat ze terug de draad kunnen opnemen in hun dag dagelijks leven.

Bekijk dit goed doel