DESSERTENBUFFET FOR LIFE

Ten voordele van CASA DI MAURO

DESSERTENBUFFET FOR LIFE
6de keer dessertenbuffet for life tvv Casa di Mauro ! Kom mee genieten van soep met frans brood, speenvarken aan't spit en het dessertenbuffet ! Ook de coverbands mag je niet missen ! Om 18.00u: The Frontbrakes Om 20.00u: Simple Tribute Om 22.00u: Wonit Om 23.59 het hoogte punt van de avond …….. een SPRONG in de zwemvijver !! Deze WARMSTE AVOND mag je niet missen !!

Waarom dit goed doel?

Een keileuk initiatief !! Mooie woonboerderij, veel dieren, een lekkere groentetuin, leuke activiteiten en zoveel meer ……. en dat is Mauro haar tweede thuis. Zij woont daar van maandag tot vrijdag. Ze is daar heel gelukkig !!

CASA DI MAURO

Casa di Mauro biedt een kleinschalige woonvorm aan voor 9
volwassen personen met een beperking met inwonende opvoedster op een boerderij. De dagelijkse zorg voor de dieren en groenten gebeurt door de bewoners en hun begeleiders. Maar ook in het huishouden draagt eenieder zijn steentje bij. Door het kleine aantal bewoners heerst er een huiselijke gevoel, en kunnen de activiteiten afgestemd worden op het ritme van elk individu. Hierbij komen hun capaciteiten volledig tot hun recht. Wij werken met professionele begeleiders, stagiairs en vrijwilligers. Naargelang de behoefte kunnen de bewoners ook buiten de boerderij gaan werken of ontspanning zoeken. Zo gaan enkele van hen fruitpap geven en afwassen in een kribbe, opdienen in een brasserie, helpen in een kleuterschool, paardrijlesjes begeleiden, … Dit maakt hen betrokken medemensen die gezien mogen worden. U merkt het: veel activiteit op en rond het erf, maar we vergeten zeker niet te genieten van al het moois op onze boerderij.

Bekijk dit goed doel