Dessertenbuffet en soep

Ten voordele van De Overmolen - De Kleppe

Alle educatieven zorgen gedurende 1 week elke dag voor lekkere zoete hapjes en soep die tijdens de pauze verkocht worden aan de cursisten. Iedereen geeft een bedrag wat hij wil.

Waarom dit goed doel?

De Kleppe is gehuisvest in onze regio, wat het steunen van dit doel concreter maakt. Hun doelgroep stemt min of meer overeen met onze cursisten die het vaak ook moeilijk hebben om in deze maatschappij te functioneren.

De Overmolen - De Kleppe

In De Kleppe te Everbeek is iedereen welkom en in het bijzonder de mensen die niet overal welkom zijn. De Kleppe maakte de stap naar zorgvakanties. Vakantie als schakel naar welzijn! Een schakel die bij heel wat mensen ontbreekt, omdat ze thuis vast zitten in hun beperkingen. De werking wordt gedragen door vele vrijwilligers en mensen in een sociale tewerkstelling. De Kleppe heeft ook een zorgboerderij, een belevingstuin, een autisme-werking, belevingsdagen, ... De Kleppe blijft innoveren en verbindt verschillende domeinen. We hebben geen financiƫle ondersteuning van de overheid voor de dagelijkse werking en personeel. We kunnen uw steun dus heel goed gebruiken.
www.dekleppe.be

Bekijk dit goed doel