Dessertenavond @Remi 5

Ten voordele van PIRLEWIET

Alle kotgenoten van Remi 5 zetten hun beste beentje voor en toveren de lekkerste desserts op tafel! Voor slechts €5 mag je je bordje/Tupperwaredoosje komen vullen naar hartelust. Er zijn bovendien bijbehorende warme dranken verkrijgbaar aan zeer democratische prijzen. Allen daarheen!

Waarom dit goed doel?

Als studenten beseffen wij maar al te goed hoe deugd een welverdiende vakantie soms kan doen, dus wij willen er mee voor zorgen dat iedereen op vakantie kan!

PIRLEWIET

Pirlewiet vzw organiseert sinds 1987 vakanties voor kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen die in armoede leven. Voor mensen die dagelijks te kampen hebben met armoede en de daarbij horende uitsluiting is vakantie immers niet vanzelfsprekend. Voor deze kinderen, jongeren en volwassenen betekent met Pirlewiet op vakantie gaan een onderbreken van de dagelijkse sleur en van soms onmenselijke levensomstandigheden. Aanvaard worden, niet uitgelachen worden, even geen schrik moeten hebben van deurwaarders of jeugdrechters… gewoon zoals iedereen er eens tussenuit mogen zijn.

Bekijk dit goed doel