dessertbuffet

Ten voordele van Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging

je betaald er 15 euro voor en kan zoveel desserts eten dat je wilt en alle winst gaat naar het goede doel. we rekenen op een 100 man die dag. de desserts worden zelf gemaakt of vrienden of familie die willen steunen.

Waarom dit goed doel?

Mijn vriend heeft de ziekte colitis ulcerosa ongeveer 7 jaar en vorig jaar gezien tijden de warmste week dat er een vzw van bestaat en dan direct beslist dat ik er ook actie wil voor doen dit jaar.

Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging

Het wordt voor een patiëntenvereniging zoals de Crohn en Colitis ulcerosa Vereniging vzw steeds moeilijker om de leden een waardevol tijdschrift, informatieve folders en kwaliteitsvolle service te bieden zonder daarbij beroep te doen op financiële steun. Ook het inrichten van informatienamiddagen, het updaten, vernieuwen en in stand houden van de website en het organiseren van een jaarlijkse Studie- en Ontmoetingsdag vergen een grote financiële inspanning.
De jaarlijkse onderzoekbeurzen die toegekend worden aan jonge artsen en wetenschappers, die, door onderzoek naar oorzaken en nieuwe behandelingen het lot van mensen met Ziekte van Crohn en Colitis ulcerosa trachten te verbeteren, worden zeer gewaardeerd.

Bekijk dit goed doel