Dertiende Ster

Ten voordele van Dertiende Ster

Dertiende Ster steunt projecten die kinderen in Ethiopië (Gondar) begeleiden en hen leren hoe ze zelfstandig een kwaliteitsvol leven kunnen uitbouwen. Voor Dertiende Ster is het heel belangrijk dat onze steun terechtkomt bij de mensen die het het meest nodig hebben. Dertiende Ster organiseert activiteiten en evenementen in België om te sensibiliseren en geld in te zamelen. Dertiende Ster leent ook lespakketten en leerkoffers uit aan scholen. Het materiaal is ontworpen om jongeren op een speelse manier kennis te laten maken met het leven in Ethiopië. Meer info via www.dertiendester.be

Waarom dit goed doel?

Onze collega Kathy zet zich 100% in voor dit project en heeft in haar gezin zelf 2 schatten van adoptiedochters uit Ethiopië.

Dertiende Ster

Dertiende Ster steunt projecten die kinderen in Ethiopië (Gondar) begeleiden en hen leren hoe ze zelfstandig een kwaliteitsvol leven kunnen uitbouwen. Voor Dertiende Ster is het heel belangrijk dat onze steun terechtkomt bij de mensen die het het meest nodig hebben. Dertiende Ster organiseert activiteiten en evenementen in België om te sensibiliseren en geld in te zamelen.

Dertiende Ster leent ook lespakketten en leerkoffers uit aan scholen. Het materiaal is ontworpen om jongeren op een speelse manier kennis te laten maken met het leven in Ethiopië.

Meer info via www.dertiendester.be

Bekijk dit goed doel