Denise bakt voor Juno

Ten voordele van Jeugdzorg Emmaüs Antwerpen

Elke week deel ik taarten, cakes en koekjes uit aan familie, vrienden en collega's. Bakken is mijn passie en tijdens het sleutelen aan recepten moet er veel worden geproefd. Tijdens de warmste week mag iedereen extra veel proeven, maar wel in ruil voor een vrije bijdrage in de Juno spaarpot!

Waarom dit goed doel?

Als werknemer van Jeugdzorg Emmaüs Antwerpen (voor mobiele dienst Raidho) ben ik van dichtbij getuige van het harde werk van collega's in Juno. Door elke week lekker gebak te delen en een vrije bijdrage te vragen, leggen alle collega's, vrienden en familie een centje bij om de werking van Juno te ondersteunen.

Jeugdzorg Emmaüs Antwerpen

Begeleidingstehuis Juno van Jeugdzorg Emmaüs Antwerpen staat in voor de begeleiding en het verblijf van 59 kinderen en jongeren tussen de 3 en 21 jaar en hun gezin.
Omwille van een onveilige thuissituatie hebben ze hun gezin en soms zelfs hun geboorteland moeten verlaten. Geen enkel kind kiest ervoor om op te groeien in een voorziening maar omstandigheden buiten henzelf maken dat spijtig genoeg soms noodzakelijk.
Tijdens “de warmte week” vragen we steun zodat we voor onze kinderen en jongeren een warme en leuke buiteninrichting kunnen realiseren.

Bekijk dit goed doel