Denderleo Taartenverkoop

Ten voordele van Dappere B-engeltjes vzw

Wij verkopen met onze Leo Club Denderleo's taarten aan vrienden, familie, collega's, buren, … kortom aan iedereen die wel eens kan genieten van een zoete beloning! De opbrengsten gaan dit jaar naar de warmste week en vzw Dappere B-engeltjes.

Een taart kost €9 en er is keuze uit:
flantaart, kriekentaart, frangipanetaart en rijsttaart.
De taarten worden door onze leden zelf aan huis geleverd op 04/12/2019 en/of op 07/12/2019.

Vorig jaar mochten wij al 3015 euro doneren aan de warmste week en nu hopen wij dit bedrag nog te verhogen!

Waarom dit goed doel?

Binnen onze vrouwelijke Leoclub kwam een van onze leden rechtstreeks in contact met Dappere B-engeltjes, toen haar zus vroegtijdig is bevallen. Ze heeft dan ook een stapje terug gezet om haar zus bij te staan in deze periode, maar wij willen vooral dat ze weet dat wij er altijd voor haar zijn.

Jaarlijks kiezen wij een nieuw goed doel voor de warmste week en nu was de keuze opnieuw snel gemaakt. Een persoonlijk verhaal binnen onze club stuurt ons altijd in de juiste richting!

Dappere B-engeltjes vzw

Deze VZW werd opgericht vanuit de afdeling 'intensieve zorgen voor pasgeborenen' van het UZ Gent omdat we merken dat er veel noden zijn die door het ziekenhuis niet worden gefinancierd.
Dankzij de VZW hebben we recent een ouderlounge kunnen inrichten. Dit is een ruimte waar ouders even kunnen uitrusten, elkaar ontmoeten, even wachten terwijl hun baby een ingreep ondergaat...
Vanuit onze VZW voorzien we ook sterrenkoffers, met zaken waar ouders steun aan hebben bij het afscheid nemen van hun baby...
We stellen ook adoptiekoffers ter beschikking om deze baby's een goede start te geven.
In overleg met de sociale dienst steunen we ook ouders die het financieel moeilijk hebben.
Er staat nog zoveel meer op de planning !
Meer info vind je op www.dapperebengeltjes.be

Bekijk dit goed doel