Den Warmsten Ovent

Ten voordele van Boven De Wolken

Met onze verbrandingsinstallatie zorgen we sowieso al voor veel warmte. Letterlijk dan. Met de restwarmte van onze oven zorgen we immers voor duurzame energie voor scholen, ziekenhuizen, woningen en organisaties in heel Roeselare.

Nu doen we daar nog een schepje bovenop en laten we de warmte ook vanuit ons hart komen. Op een pop-up winterpleintje serveren we warme (vlammende!) drankjes aan eigen personeel en klanten, bieden we hen een hartig hapje aan en geven we een unieke vurige rondleiding met de focus op warmte en vuur door onze installatie.

De opbrengst gaat naar vzw Boven de Wolken. Onze collega Anthony en zijn vrouw Athina verloren dit jaar immers hun zoontje. Boven de Wolken bezorgde hen een waardevolle en blijvende herinnering.

Waarom dit goed doel?

Onze collega Anthony en zijn vrouw Athina verloren dit jaar hun zoontje Léano. Vzw Boven de Wolken zorgde er voor dat zij een waardevolle en blijvende herinnering aan hun kindje behouden.

Boven De Wolken

Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto’s van jullie baby, van jullie nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien.

De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie baby.

Bekijk dit goed doel