DEMEYERE CARS FOR LIFE!

Ten voordele van MUG-Helikopter IMDH vzw

Ter gelegenheid van de lancering van de Nissan Juke houden wij een opendeurmaand met focus op 7 en 8 december. Per geregistreerde bezoeker staan wij 2€ af aan De Warmste Week . Daarenboven geven wij 100€ af per verkochte nieuwe Nissan.
op 7en 8 december verwelkomen we onze gasten in onze showrooms te Knokke-Heist en Brugge met pannekoeken , wafels en vele ander lekkere hapjes en drankjes!

Waarom dit goed doel?

Wij kiezen voor een goed doel uit onze eigen regio dat elk jaar vele levens redt.

MUG-Helikopter IMDH vzw

De vzw Instituut voor Medische Dringende Hulpverlening en zijn MUG-Helikopter redt al ruim 30 jaar levens en komt gemiddeld 600 maal per jaar tussen bij levensbedreigende aandoeningen ten gevolge van ziekte of ongevallen.

Financiering deels via sponsoring
De kostprijs kan en mag zeker niet verhaald worden op de vervoerde patiënten aan wie hetzelfde tarief van het ambulancevervoer via de weg wordt aangerekend. De financiering gebeurt door een bijdrage van de provincie West-Vlaanderen, gemeentes uit West-Vlaanderen en een 10-tal Oostvlaamse gemeenten . Verder dient beroep gedaan te worden over zowel grote als kleine sponsoren om het jaarlijks budget sluitend te krijgen.

Bekijk dit goed doel