Decoratie

Ten voordele van MS-Liga Vlaanderen

Zelfgemaakte decoratie door MS patiënt . om de MS liga te steunen die MS patiënten altijd een luisterend oor bieden en je goed doorverwijzen naar je rechten en helpen dossiers in orde te houden...
zelf heb ik al 7 jaar MS, dit doe ik om het proces nog steeds wat te verwerken, want MS is een ziekte dat je nooit zult aanvaarden, maar je moet het wel proberen een plaatst te geven.
Wij MS mensen gebruiken om positief te blijven altijd de zin:
Ik heb MS maar MS heeft mij niet...

Waarom dit goed doel?

Omdat ik zelf MS help, en met alles terecht kan bij de MS-liga...

MS-Liga Vlaanderen

MS-Liga Vlaanderen vzw is er in eerste instantie voor personen met MS (PmMS) en hun omgeving.

MS is een chronische, ongeneeslijke aandoening van het centrale zenuwstelsel, waarbij ontsteking leidt tot schade aan zenuwbanen en hun omhulsel. Het ziekteverloop is moeilijk voorspelbaar en erg divers. Daarom wordt multiple sclerose ook wel de aandoening met 1000 gezichten genoemd.
De verschillende zichtbare en onzichtbare symptomen hebben een grote impact op de levenskwaliteit. Daarom zet MS-Liga Vlaanderen in op 7 verschillende pijlers: informeren, sensibiliseren, psychosociale begeleiding, financiële ondersteuning, lotgenotencontact, belangenverdedigingen en ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek.

Door de unieke combinatie van professionele medewerkers en vrijwilligers is MS-Liga Vlaanderen vzw aanwezig in alle Vlaamse provincies en Brussel.

Bekijk dit goed doel