De Zoetste Week

Ten voordele van Amava

Floor (het kloppend hart van zoets) is een echt bakwonder dat met heel veel goesting en liefde artisanale/biologische cookies en brownies zal bakken voor deze actie! Wij verkopen deze aan €1/stuk. Er worden doosjes van €5 of €10 voorzien! Je hebt dus de keuze uit een doosje brownies of een doosje cookies (of beide!😋) Al altijd eens willen proeven van dat heerlijk zoets? Of wil je gewoon deze prachtige projecten steunen? Stuur dan als de bliksem een mailtje naar dezoetsteweek@hotmail.com met jouw bestelling! Jullie kunnen bestellen vanaf NU tot 15/12 en de eerste lading is al beschikbaar vanaf 15/11! Er zijn afhaalpunten voorzien in Brugge, Roeselare, Veldegem, Zwevezele en Oostende! Perfect voor een herfstige koffienamiddag🍪☕️ Belangrijk om te weten is dat deze koekjes/brownies vers gebakken worden en dus geen bewaarmiddelen bevatten! Vergeet dus zeker niet te vermelden wanneer je ze graag zou hebben!

Waarom dit goed doel?

Wij (Lies & Tim) gingen deze zomer voor 6 weken naar Zuid-Afrika en waren we daar als vrijwilliger actief via Amava vzw. Beiden hebben we daar ons hart verloren en daarom willen we heel graag iets doen voor deze prachtige projecten. We hebben beslist om een actie op poten te zetten in het kader van de warmste week!🔥 Hiervoor werken we samen met ZOETS!

Amava

Amava ondersteunt projecten die helpen bij verschillende knelpunten binnen de sociale sector in Zuid-Afrika. We willen de projecten op langdurige termijn ondersteunen door middel van de volgende 3 pijlers:
- Financiële steun
- Uitbouwen van hun werking (gaten in de hulpverlening opvullen)
- Zenden van vrijwilligers & studenten

Op dit moment ondersteunen we een 12-tal projecten. Het zijn allemaal projecten die de community waarin zij zich bevinden ondersteunen door verschillende activiteiten aan te bieden. De projecten concentreren zich vooral op de hulpbehoevende personen in hun gemeenschap zoals kinderen met een beperking, de armste gezinnen, weeskinderen ... We vinden het zeer belangrijk dat we een nauw contact hebben met de projecten. Daarom nemen we ook enkel projecten op waar we zelf zijn langs geweest.

Bekijk dit goed doel