De Zattelieten smelten voor Stichting tegen kanker

Ten voordele van STICHTING TEGEN KANKER

We maken en verkopen chocoladelepels om heerlijke chocolademelk te maken.

Waarom dit goed doel?

Al jaren organiseren we met 5 vriendinnen, Anke, Babs, Ingrid, Inge en Sofie, een actie voor een goed doel waar er een grote betrokkenheid is via onze families of binnen onze vriendenkring.

Ook dit jaar is het niet anders. Zo is mijn lieve tante Mieke op 7 juni overleden aan de gevolgen van kanker. Onze vriend Frank vecht al voor de 2e keer tegen kanker, en ook Kathleen en Luc werden getroffen door deze ziekte.

Maar er is meer, Babs, een van ons 5, kreeg eind augustus het verdict van kanker en ondergaat op dit ogenblik een zware behandeling. Ze wordt hierbij heel goed ondersteund door het Bianca Centrum UZ Leuven die, op hun beurt, financieel ondersteund worden door Stichting tegen kanker.

Daarom vinden we het niet meer dan normaal om hen te steunen met onze actie!

STICHTING TEGEN KANKER

Dankzij wetenschappelijk kankeronderzoek zien we de behandelingen vooruitgaan, kunnen patiƫnten en hun familie rekenen op een steeds betere begeleiding, en zijn opsporing en preventie tegelijk hoopgevend en uitdagend. Stichting tegen Kanker speelt in elk van die drie domeinen een belangrijke rol en dat volkomen onafhankelijk en transparant. Onze expertise geniet dan ook nationaal en internationaal erkenning. Kanker terugdringen? Daar werkt het hele team van Stichting tegen Kanker keihard aan op een professionele, enthousiaste en integere manier.
Stichting tegen Kanker, van hoop naar overwinning!

Bekijk dit goed doel