De wermste soirée

Ten voordele van Pulderbos-Revalidatiecentrum voor kinderen en jongeren

We beginnen de avond met een geweldig optreden van de lokale coverband Johnny Tightlips and the Snitches. Nadien gaan we feesten tot in de vroege uurtjes met een top lokale DJ op muziek uit de jaren '70, '80, '90 en '00. De warmste fuif van't jaar vindt plaats in 't putteke van de winter.

Waarom dit goed doel?

Omdat momenteel de dochter van een zeer goede vriendin revalideert in dit revalidatiecentrum.

Pulderbos-Revalidatiecentrum voor kinderen en jongeren

In Revalidatiecentrum Pulderbos revalideren kinderen en jongeren tot 21 jaar met een neurologische of pulmonaire problematiek. De revalidatie kan op residentiële basis of op basis van dagrevalidatie. Uitsluitend voor de revaliderende kinderen en jongeren is er een basischool en een secundaire school die zo snel mogelijk starten met het geven van onderwijs.
Limmerik is een respijthuis dat de mogelijkheid biedt aan ouders die dagelijks de zorg van hun fysisch zorgbehoevend kind op zich nemen, even op adem te komen. De zorg voor het kind wordt in Limmerik door een professioneel team op zich genomen zodat ouders op verlof kunnen gaan, wat meer aandacht kunnen besteden aan de andere leden van het gezin, of gewoon even uitrusten.

Bekijk dit goed doel