De Weirmst Wuist II

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Na het succes van onze eerste editie willen we er een vervolg aan breien. Onze Mexicaans getinte haute-dog avond gaat door op vrijdagavond 29 november 2019 en start om 18.00u. Onze Mexicaanse haute-dog formule blijft dezelfde als in 2017. Inschrijven en info via onze website: https//www.weirmstewuist.be/ Voor de fun zorgen dit jaar 2 live-bands nl "Cesar's Palace" en "Filthy Horse", kan je een biertje drinken in ons bruin café "La Cantina". Start van de optredens om 21u (inkom gratis) gevolgd door een afterparty met dj Bushbeater tot in de vroege uurtjes... Place to be is deze keer 'De Oude Maalderij' te 9220 Moerzeke (St-Maartensommegangstraat 19) Opbrengst ook deze keer weer integraal voor Kom Op Tegen Kanker. Like op facebook zeker onze pagina "de weirmste wuist II" en meld je aan op ons evenement. No time to siësta, time to FIESTA! Tot dan

Waarom dit goed doel?

Omdat we er allemaal al eens in onze familie of vriendenkring mee geconfronteerd werden, en we graag zouden zien dat er een oplossing voor werd gevonden... ondertussen helpen onze centjes zoveel mogelijk mee het levenscomfort voor mensen met kanker te verhogen op eender welke manier dan ook.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel