De warmste zwemles

Ten voordele van Polly's Ranch for special kids zorgboerderij

In het kader van De Warmste Week organiseert zwemclub TRUST de warmste zwemles. De zwemschoolgroepen, ouderteams en competitiegroepen zullen zich inzetten om geld in te zamelen voor een goed doel: Polly’s Ranch for special kids.
Hoe?
We werken in de zwemschool in twee concepten. De zwemmers uit de groepen Eendjes & Pinguïns – Zeehondjes & Dolfijnen zullen zo veel mogelijk keer een parcours uitvoeren. De zwemmers uit de groepen Otters, Haaien, Orka’s en Vissen zullen zo veel mogelijk lengtes van 25m zwemen. Hoe je deze lengtes zwemt, is vrij te kiezen. De aanwezig lesgevers zullen het aantal uitgevoerde keren tellen.
Sponsors?
Elke deelnemer dient vooraf “peters/meters” te zoeken om zijn zwemmen te sponsoren. De “peters/meters” doen dat door een vast of variabel bedrag te geven per uitgevoerd parcours of gezwommen lengte van 25m. De “peters/meters” vullen op de achterzijde het bedrag in dat zij geven per gezwommen lengte of het vaste bedrag ongeacht het aantal keer uitvoering.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn een zwemclub gericht op gezinnen en kinderen en daarom willen wij iets speciaal doen voor onze doelgroep. We kiezen voor een goed doel dicht bij huis om kinderen uit Tienen en omstreken te kunnen helpen.

Polly's Ranch for special kids zorgboerderij

Wij zijn een zorgboerderij waar kinderen en jongvolwassenen die net iets anders zijn terecht kunnen.
Wij stimuleren hen via onze pony's en andere therapiedieren om hun grenzen te verleggen en hun vaardigheden verder te ontwikkelen. Sommige leren rijden, anderen hebben nood aan het verzorgen van de pony's of genieten van een knuffelmoment. Anderen komen bij ons begeleid werken of doen aan dagbesteding.
Bij ons moet niks maar veel is mogelijk.
We willen zo hun sociale isolement doorbreken.
Ook hebben wij een project voor palliatieve of langdurig zieke kindjes : "A smile for special kids". Wij brengen een huisbezoek met een minipony en andere therapiedieren, zo geven we de kindjes en het gezin een leuke tijd en vergeten ze even hun zorgen en pijn.

Bekijk dit goed doel