De Warmste Zonnestraal

Ten voordele van Huize Levensruimte

Samen met de medewerkers bij Uitgeverij Averbode maken we in het kader van de Warmste Week "DE WARMSTE ZONNESTRAAL" , een 24 - pagina tijdschrift over solidariteit gericht naar kinderen tussen 8 en 12 jaar.
De Warmste Zonnestraal zal verkocht worden door de medewerkers van Uitgeverij Averbode. Zij engageren zich om op verschillende contactpunten te gaan staan, de mensen aan te spreken en de Warmste Zonnestraal te verkopen.

Meer info? Ga zeker eens kijken op https://www.dewarmstezonnestraal.be/

Waarom dit goed doel?

Als educatieve uitgeverij kozen we bewust voor een goed doel dat kinderen helpt, ondersteunt en begeleidt. De roots van ons bedrijf liggen in Averbode, dus onze voorkeur ging uit naar een lokale organisatie.

Huize Levensruimte

Huize Levensruimte is een private organisatie binnen de Bijzondere Jeugdzorg, gelegen in Averbode (Scherpenheuvel-Zichem).
Onze doelgroep zijn kinderen en jongeren (0-18/25 jaar) en hun gezin die kampen met opvoedingsproblemen of die zich in een problematische leefsituatie bevinden.
Wij bieden zowel rechtstreeks als niet rechtstreeks toegankelijke hulpverlening. Gezinnen met kinderen van 0 tot 18 jaar die opvoedingsproblemen ondervinden maar die nog voldoende draagkracht hebben om de kinderen thuis op te voeden kunnen rechtstreeks bij ons terecht voor thuisbegeleiding.

Bekijk dit goed doel

Video's